Om os

NOTEK er en servicevirksomhed, hvis kernekompetencer omhandler akut bygningsservice, rengøring, vinduespudsning, vikar og facility services til virksomheder på hele Sjælland, Fyn og Jylland.
Uanset om du bestiller akut bygningsservice, rengøring eller en vikar, så kan du regne med en ydelse af allerhøjeste kvalitet. 

NOTEK's absolutte styrke ligger i at etablere et positivt arbejdsmiljø, dette gælder i situationer, hvor projektet er under tidspres, dette er vigtigt for at kunne løse vanskelige opgaver til tiden og det er også derfor vores slogan hedder "Afslut dit projekt til tiden!".

Vores styrke betyder, at du kan aflevere et komplet rent byggeri til din bygherre og derved undgå konflikter og spare dig tid og penge i overdragelsesprocessen.

NOTEK er din mand på projektet - vi styrer efter at afsluttet projektet til tiden - dette gør vi med en kæmpe erfaring på området - ejeren er selv med på alle opgaver og opmærksom på hver eneste detalje omkring projektet. 

NOTEK har ligeledes erfaring i både den miljøvenlige løsning og har den håndværksmæssige uddannelse samt sanitøruddannelse.

NOTEK tilbyder også ejendomsservice, rengøring vicevært og vikar. Kvalitet og service gælder både den lille erhvervsdrivende eller den store
internationale virksomhed. Hos NOTEK har alle krav på samme eksklusive service.

NOTEK er på alle områder en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed. Vi sætter stor pris på hver enkelt kunde. Det vil glæde os, at byde jer velkommen som kunde og tilbyde jer netop den løsning, I har brug for!

Erhvervs- og selskabsstyrelsen kræver i dag, at man som arbejdstager har ordnede forhold med sine underleverandører. Ellers kan du som kunde komme til at hænge på et skattemæssigt ansvar i forbindelse med en evt. konkurs af en underleverandør. (se regler på eogs web)

NOTEK kan dokumentere via vores serviceattest, at du som kunde har med en ordentlig virksomhed at gøre, en virksomhed som både har orden i økonomien - vores egne ansatte og vores skattemæssige ansvar.