Referencer

Stram styring
Endelig udførte Fredensborg VVS alt inden for afløb, vand, varme og køleinstallationer. Afløbet er udført i støbejern med en diameter på op til 200 mm. Brugsvandsanlægget er et særdeles kraftigt koldt- og varmtvandsanlæg, som sikrer tilstrækkelig forsyning uanset belastning fra de mange værelser. For køling afgives spildvarme til havnebassinet.

"Det hele blev gennemført efter en imponerende tidsplan på en byggeplads, hvis styring kun kan aftvinge beundring", hedder det i en udtalelse fra EJ Badekabiner. Med til den del af opgaven hører, at pladsen i hele byggeperioden var sikker, ordenlig og ryddelig. Et betydeligt ansvar herfor var lagt i hænderne på NOTEK - Akut bygningsservice. David Dejligbjerg (indehaver af NOTEK) oplyser, at der var kontinuerlig dialog med helt op til 30 byggeledere på pladsen. Opgaverne dækkede alt fra forefaldende opgaver for underentreprenørerne til den daglige oprydning med tilsyn omkring sikkerheden på stilladser og afdækninger.

"Vor helt store styrke er, at vi stiller fra 1 til 10 mand på pladsen inden for 1 time, når behov opstår. Den fleksibilitet er både påkrævet og værdsat på vore dages tidspressede projekter", noterer David Dejligbjerg.

(udsnit fra tekst i bygeplads.dk 2001 -3)

Andre referencer

  • Nordea Hovedsæde
  • Nykredit
  • Nokia Hovedsæde
  • Hørkram Sorø